Südamenädal 01. – 05. aprill

Südamenädalat tähistame selle pärast, et teadvustada iseendale, kui tähtis on tervise eest hoolitsemine. Samal ajal on see hea võimalus tutvuda erinevate sportimis – ja tervisliku eluviisi võimalustega. Väga tore ja koolielu rikastav on terve nädala jooksul teha tavapärasest erinevaid tegevusi ja saada ka uusi kogemusi ning teadmisi.
Südamenädala tegevused toimusid kehalise tundide ajal ja teised tunnid selle arvelt kannatada ei saanud.
Esmaspäeval oli meil naljapäev. Panime üles näituse “Naer on tervisele hea”. 1.-4. klassid valmistasid naljakad plakatid. 4.- 9. klassidel oli võimalus kätt proovile panna sarži joonistamises. Viimaseid juhendas kunstiõpetuse õpetaja Tiina Rahuoja. Vahetundide ajal oli võimalus pikapäevaklassis naljakaid seltskonnamänge mängida.
Teisipäeval oli joogapäev, kus osalesid ka õpetajad. Jooga tunde viis läbi Alne Lepna.
Kolmapäeval oli võimalus tutvuda orienteerumisega staadionil ja Käina alevikus. Juhendaja oli Anu Saue.
Neljapäeval sai Käina Spordikeskuses õppida hoogsalt tantsulist hipp- hoppi huvijuhi juhendamisel. Võistlusmänge basseinis viis läbi Kairi Pisa. Jõusaalis jagasid õpetusi kehalise kasvatuse õpetajad Maarika Kiislar ja Ülari Kaibald. Õpetajatel oli neljapäeval võimalus kooliõe kabinetis vererõhku ja kehamassiindeksit mööta ning silmi kontrollida.
Reedel tegime oma koolimajale suure kallistuse. Sisehoovi peale moodustasime suure inimsüdame.
Suur tänu kooli kokkadele, kes terve nädala jooksul valmistasid imemaitsvaid tervislikke toite, mis tõesti viivad keele alla!

Tänan kõiki partnereid ja kooliperet südantsoojendava koostöö ja kogemuse eest!
Käina Kooli huvijuht, Julia