Matkapäev Leemetis

19. jaanuari jalutuskäik Leemeti ürgmetsas kulges suurepäraselt. Osavõtjaid oli kokku 36. Sealhulgas ka  lapsevanemad. Teekonna pikkus oli ligikaudu 7 km. Kuna tee kulges üle orgude ja küngaste metsa vahel ning natuke ka mööda metsateed, ei tunnetanud seda tõelist pikkust mitte keegi. Ilm oli ilus ja päikseline. Mets jagas oma salapärase iluga meile oma müstilisust ja andis jõudu tulevaks töönädalaks.

Margo Rüütel pajatas veidi Leemeti legendi kohta. Metsavendade elupaiga – punkri nägime ka ära. Noorematele pakkus põnevust rebase urg, kus oli ka värskeid looma jälgi näha. Väikese vahepausi ajal jõime kuuma teed ja kinnitasime keha. Julia Gurjeva andis lühikese ülevaate 19. jaanuaril 1932.  aastal loodud Kodutütarde organisatsioonist. Seega oli sel päeval selle organisatsooni 88. aastapäev.
Huvijuht, Julia