Solistica

31.jaan – 01.veebr   toimus Kuressaare Gümnaasiumis Eesti noorte solistide konkurss “Solistica”. Demovooru 1.detsembriks saadeti kogu vabariigist kokku 235 salvestust, žürii valis välja 60 lauljat lõppvõistlusele. Hiiumaalt esitati 7 demo, välja valiti Janely Elmi.
Janelyle tuli oma kitarriga appi ka kooli vilistlane Gabriel Andreas Vannas. Konkursil läks väga hästi –  lausa 3 preemiat: parim kitarrisaade, parim omalooming ja 7.-9.kl vanuserühmas II koht.
    Eesti Autorite Ühingu poolt kingiti stipendium ja üle-eestilise noorte muusikaliteatri juht, žürii liige Kaarel Orumägi kutsus Janely “High school musicali” castingule ja lubas aidata lugude salvestamisel.
Kõrge hinnangu Janely esitusele andis ka Tõnis Mägi.
      Soovime Janelyle palju õnne ja loodame, et jätkub pühendumist ja töökust sellel valitud teel.
Lähemalt konkursist  https://www.oesel.ee/solistica/?s=24