Changemakers kursused

Kas küsimus “Aga kus ma seda päriselt elus kasutan?” on koolitundidest tuttav? Meeldib sulle ettevõtlikkus ja ise oma aja peremees olemine? Kas üheksast viieni palgatöö ei tundu päris see, mida tulevikus teha tahad? Siis Changemakersi ettevõtlikkuse kursused on täpselt sulle!

Oktoobris algavatel kursustel saad läbida just endale meelepärase kursuse, leiad uued tutvused ja kogud kuhjaga uusi kogemusi! Kursused toimuvad 14 nädala jooksul ja neist neli tundi on füüsilised, ülejäänud virtuaaltunnid – nii saad ühendada paindlikkuse, väärt kogemuse ja uued sõbrad! Kursustele kandideerimine on avatud 23.08-25.09!

Changemakersi programme on tunnustatud nii Haridus- ja Teadusministeeriumi, Vabaühenduste Liidu ja Eesti Noorteühenduste Liidu poolt. Lisaks on programme läbinud näiteks “Silmapaistev noor eestlane”, kaks Ajujahi TOP 100 tiimi, “Hea eeskuju laureaat”, “Mõjukas noor” ja paljud teised inspireerivad noored!

Põhjused, miks osaleda:

⭐️ Õpid teemasi mida koolist ei saa, kuid elus vajad
⭐️ Õpid tiimitööd
⭐️ Saad katsetada uutmoodi õppimist, põnevatel teemadel
⭐️ Mõistad paremini mida tulevikust soovid
⭐️ Õpid suuremalt unistama
⭐️ Arendad enda pehmeid oskusi, mis on tööandjatele järjest olulisemad
⭐️ Õpi igal ajal, igas kohas – kursused on virtuaalselt kättesaadavad, vaatad siis kui tahad
⭐️ Laiendad enda mugavustsooni
⭐️ Inspireerud endasarnaste inimeste keskkonnas
⭐️ Ja palju muud Changemakers Centeri ettevõtlikkuse kursustel!

Saa sinagi osa juba pooletuhandest noorest, kes meie Changemakersi kogukonda kuuluvad ja näeme Changemakersi ettevõtlikkuse kursustel!

Make a change!

Uuri meie kohta lähemalt:
Kandideeri: kursused.changemakers.ee
Facebook: facebook.com/changemakersest
Instagram: instagram.com/changemakersofficial