Õpilasesinduse valimised

Õpilasesinduse uute liikmete valimine 22.10.2020

Kooli õpilasesindus korraldas 5. klassile tutvumistunni. ÕE-e liikmed rääkisid õpilasesinduse tööst ning mida põnevat see väljakutse neile pakkunud on. Mängiti meeleolukaid mänge. Õpilasesindus tervitas uusi liikmeid väikese kingitusega. ÕE – sse lisandus sel aastal veel 2 uut liiget, kes avaldasid selleks ise soovi. Oleme rõõmsad, et kooli õpilasesindust on märgatud ja meie tegevus pakub õpilastele huvi. Õpilasesinduse uued liikmed sel aastal on Laura Tekla Mežule, Ats Härmson, Carmen Hüüdma ja Kristen Tammeveski.

Õpilasesindusega koostööd tegema on oodatud kõik kooli õpilased, kes soovivad panustada koolielu elavdamisse ja arendamisse ning meeleolukate ürituste korraldamisse.

Õpilasesinduse nimekirja 2020/2021 ÕA leiate Käina Kooli kodulehelt alajaotusest – Inimesed -> Õpilasesindus

Julia Gurjeva