Kergejõustiku päevalaager

Tere, kõik kergejõustikuhuvilised!

Loodan, et teil on olnud kosutav ja liikumist täis suvi! Nüüd on kätte jõudnud aeg suvetoimetustest ümber lülituma hakata ja selleks sobib  suurepäraselt üks põnev kergejõustiku päevalaager, kuhu on kutsutud lisaks minule trenne läbi viima ka suurepärased treenerid Elo Saue ja Hannes Maasel. Kristi Kivisaar toetab erinevate vahvate liikumis- ja meeskonnamängudega.

Korraldaja Emmaste Vaba Aja Keskus.
Päevalaager toimub Emmaste kooli juures Emmaste spordikeskuse spordiväljakutel ja spordihallis 25. augustil kell 9.30-17.00. Kõigile osalejatele on päeva planeeritud lõunasöök.
Riietus ilmale vastav, sportlik. Vajadusel saab riietuda ja pesta spordihallis. Vihma korral saab varjuda spordihalli. Kaasa joogipudel, soovi korral veidi näksimist. Osalema on oodatud nii kergejõustikuringide noored 1.-9. klassini kui ka need, kes tahaksid proovida, kas kergejõustik võiks olla nende ala!
Registreerumine aadressil: emmastenoortekas@hiiumaa.ee.

Rõõmsa kohtumiseni!
Tiina Koit