Koolitus Eneseväljendusjulgus ja koostöö”

Teisipäeval, 28. septembril toimus Käina kooli õpilasesindusel ja noortevolikogu liikmetel inspireeriv koostöökoolitus. Peale väljakutset pakkuvate suhtlemis- ja koostöömängude valmis koolituse käigus kolm ainulaadset tooteideed ja prototüüpi: multifunktsionaalne korv, lauamäng “Ümber Eesti” ja nutipostkast, mille sees oli nutitelefoni Iphone15 prototüüp. Õpilastel oli aega nelikümmend minutit oma toode välja mõelda ja toote reklaamplakat ning esitlus ette valmistada. Kriteeriumiks oli – see ainulaadne toode peab muutma Eesti noore (7 – 26 aastat) elu paremaks.
Meeskonnad näitasid üles head koostööoskust, loovust, kindlameelsust ja paindlikkust – igalühel oli oma tugevus, mille kohta ta koolituse lõpus oma juhilt sertifikaadi sai.
Suur tänu avara meelega koolitajatele Svetlana Reinmetsale ja Liisa Otsakule MTÜ – st Rõõmu Allikas.
Huvijuht Julia