Vastlapäeva matk Korbi mägedes.

1. märtsil käis Käina kooli Seiklusring vastlapäeva matkal Kõpu poolsaarel. Matk oli korraldatud koostöös Hiiumaa RMK koostööpartneritega. Vastlapäeva matk pühendati Ukraina noortele, kes hetkel taolist lõbusat sündmust ette võtta ei saa. Matkajuht oli Liis Soonik.

Seekordsest sündmusest võtsid osa ka ringis käivate noorte lapsevanemad. Matka eesmärk oli toetada noorte ja nende vanemate vaimset ja füüsilist tervist ning lõbusalt koos aega veeta. Marsruudil Kõpu tuletorn – Korbi mäed – Kaleste RMK telkimisala toimus liikumine mööda väljakutset pakkuvat maastikku, kus ei puudunud järsud mäkke tõusud ja laskumised ning samuti ka võrratu loodusvaade.

Matkal õppisid noored erineval maastikul liikumist ja said teadmisi looduse, loomade ja Kõpu maastikul paiknevate mägede kohta. Lõpp-punktis ootas noori Evelyn Pähn vastlasupi, vastlakuklite ja lõkkega ning sai nautida imelist päikeseloojangut ning merevaadet.

Huvijuht Julia.