Militaarmuuseumis Tahkunas

Käisime väikeklassi laste kambaga Tahkunas. Tähistasime psühholoog Merrildi ja sotsiaalpedagoog Anuga oskusõppe lõppemist.
Pidasime piknikku mere ääres. Uurisime binokliga merel olevaid laevu jm, Estonial hukkunud laste mälestusmärki, leidsime päevakoera kogukonna. See meeldis Mirtelile kõige rohkem. Oh õudust, ka paar masuuditombukest torkas silma.
Edasi tegi Jüri meile ekskursiooni Militaarmuuseumis. Suur kuulaja oli Ken- Martin. Teistel oli nii huvitav, et sebisid ruumist- ruumi ja vaatasid vaimustusega vanu asju. Kõige lõbusam oli see, et lapsed said kõikidesse piirivalvemasinatesse sisse ronida. Rogertile meeldis sõjamasinates olemine kõige rohkem. Ken- Martin küsis ka piirivalveautoga sõitu, aga Jüri ei saanud kahjuks autot käima. Sõit jäi ära.
Peatusime ja käisime ka rannakaitserajatistes ( tulejuhtimistornides, varjendites, punkrites). Seal oli päris hirmutav, aga Andreas rahustas nooremaid ja me kasutasime ka taskulampi. 
Aeg ruttas ja oli vaja kooli poole sõitma hakata, et lõunaks jõuda.
Mõnus ja huvitav oli koolist väljas olla ning Arturile meeldis kõige rohkem see, et me saime kõik koos olla!

Õp. Tiina Põrk