Külas MTÜ Jääk ja Praak

Täna külastas Käina kooli MTÜ Jääk ja Praak eestvedaja Helin Juhe. 1.- 4. klassi õpilased õppisid taaskasutama kõikvõimalikke materjale, et vältida uute asjade juurde ostmist. Taaskasutatavast materjalist meisterdati jõulukaarte ja jõuluehteid. Taolisi kaarte ja ehteid on õpilastel lihtne hiljem kodus järgi teha ning selgitada oma pereliikmetele, miks just taaskasutatavast materjalist kaardid ja jõuluehted on ehedad ning miks neid on tore meisterdada.
2. klassi õpilane Lisandra: ”Sest see tuleb ilus välja ja see on sihuke huvitav. Mida me ei kasuta enam, saame sellest teha. Kindlasti teen neid kodus ka. Ja mitte ühe või kaks vaid palju.”
MTÜ Jääk ja Praak töötoad said teoks koostöös Hiiumaa Arenduskeskusega, projekti rahastas Keskkonnainvesteeringute keskus.
Huvijuht Julia