Mälumängu IV voor

Reedel, 13. jaanuaril toimus mälumängu “Mina tean!” 4. voor. Viis viieliikmelist meeskonda võistlevad ühe korra kuus omavahel, kus nad panevad ennast proovile tunnis õpitu mõtestamisega. Nimelt on mälumängu eesmärk meelde tuletada ja kinnistada tundides õpitut. Küsimused on ette valmistatud õpetajate poolt. Igas mängus on paar küsimust silmaringi ja päevakajaliste uudiste kohta. Näiteks – kui kõik Eesti Rahvusraamatukogu raamatud paigutada ühte riiulisse siis, kui pikk oleks see riiul? Või näiteks – kui suur on planeet Maa elanike arv alates 15. novembrist 2022.a? Kas Te teate vastust nendele küsimustele ilma googeldamata?
Tiimide kaptenid on 9. klassi õpilased, kes hoolitsevad selle eest, et tiimid kogu õppeaasta jooksul koos püsivad ja kõikidest mängudest osa võtavad. Väljakutse on pingutamist väärt sest võitja tiim pääseb kevadel õpilaste preemiareisile. Ees on veel 4 mälumängu vooru.
Mälumängus käib tubli rebimine ja hetkeseis on järgmine:
1. võistkond – 74,5 p
2. võistkond – 52,5 p
3. võistkond – 51,0 p
4. võistkond – 44,0 p
5. võistkond – 37, 0 p
Mälumängu korraldab huvijuht Julia Gurjeva