9. klass Ugalas

Eelmisel reedel külastas Käina kooli 9. klass Ugala teatrit. John Carney mängufilmil põhinev muusikal “Once” (“Ükskord”) on isemoodi lugu üksindusest, kirest ja lootustest. Samuti muusika rollist meie elus. Muusikali libreto autoriks on tuntud iiri näitekirjanik Enda Walsh, muusika ja laulusõnad on loonud filmis peaosi mänginud Glen Hansard ja Markéta Irglová.
Muusikali pikema kirjelduse ja toimumisajad leiad siit:
https://www.ugala.ee/lavastus/muusikal-once/
9. klassi õpilase muljed: “Teater oli väga ilus ja hubane. Saal ei olnud väga suur. Näitlejad mitte ainult ei näidelnud, vaid mängisid ise muusikat teatri etendusele peale, mida tavaliselt teeb ikka orkester. Väga ilus muusika ja loominguline väljendus. Teatri ajal sai tunda erinevaid emotsioone alustades rõõmust lõpetades põlguse ja kurbusega. Etendus läks väga südamesse.”

Huvijuht