Mälumäng “Mina tean!”

19. mail toimus selle õppeaasta mälumängu finaalvoor.
Mälumängul oli läbi õppeaasta 8 vooru. Osales 5 viieliikmelist võistkonda. Võistkond koosnes 5 – 9. klassi õpilastest. Mälumängu küsimused koostasid aineõpetajad läbivõetud teemade põhjal. Viimase vooru küsimused oli kombineeritud eelnevate voorude küsimustest ja päevakajaliste teemade , Käina kooli ja silmaringi küsimustest.
Võitja tiimi liikmed pääsevad preemiareisile, mis toimub 29. mail.
Võitja meeskonnaliikmete kommentaarid ja ettepanekud koolis toimuvale mälumängule:
1. Sain teada, et kui kõik rahvusraamatukogu raamatud ühte riiulisse panna oleks see riiul 51 km pikk.
2. Mälumäng andis mulle palju uusi teadmisi. Hetkel ei oskagi õelda, mis need kõik täpselt on aga kui keegi küsiks sarnase küsimuse siis ilmselt oskaksin sellele vastata.
3. Ma tavaliselt selline ei ole, kellele meeldiks grupitöö või üleüldse inimstega suhelda aga see andis mulle väga palju julgust ja enda arvates tulin hästi toime. Kindlasti sain ka uusi teadmisi ning tuletada meelde asju, mis meelest läinud sest meeskonnakaaslased tuletasid meelde ka. Viimane voor andis muidugi ka väikese šoki.
4. Meeskonnatöö toimis meil hästi. Kuulati üksteise mõtteid ja arvamusi, mitte, et keegi oleks kõik üksi ära teinud.
5. Minu arvates oli meeskonnatöö väga hea.
6. Ma valisin endale väga hea meeskonna. Arvan, et kõikide tiimidega võrreldes me kommunikeerisime kõige rohkem ja mõistsime üksteist, kõik käisid enamus kordadest kohal ja see oli super! Alguses ei olnud muidugi seda meeskonnavaimu aga peale kolmandat vooru või nii saime juba väga hästi läbi. Tegin ise vahepeal mõne halva otsuse, kus keegi ütles õige vastuse aga mina panin kirja midagi muud sest ma ei olnud kindel. Aga keegi ei vihanud mind selle pärast sest kõik minu tiimis olid heasüdamlikud inimesed ja meil oli hea koos veedetud aeg.
Ettepanek: “Tead, see viimane voor … ära sellist “pulli” enam tee (huvijuhi kommentaar – punktiskoorid olid õigete vastuste puhul kümnekordsed)! Ja selline asi võiks olla, et kui 5. klaasist keegi puudub siis peab kapten asendaja otsima samuti 5. klassist, mitte kuskilt mujalt või õpetaja. Mälumängul võiks olla ka rohkem meeskondi, et oleks huvitavam ja rohkematel inimestel oleks võimalus preemiareisile saada. Aga kokkuvõttes väga hea üritus. Aitäh mu suurepärasele tiimile võidu eest!
Memo kirjutas ja intervjuu võttis huvijuht Julia